The Earth

Bihar Board 12th English 100 Marks Objective Answers Chapter 9 The Earth One Liner Question and Answer

The Earth One Liner Question and Answer
The Earth One Liner Question and Answer

The Earth One Liner Question and Answer

Q 1. The word in the chapter ‘persuaded’ means the same as-
Ans:- Convinced

Q 2. What did the doctor advise the Johnsons couple for the mental growth or development of the mind of their only son?
Ans:- Give some occupation

Q 3. All that Johnson’s couple had was the-
Ans:- Earth

Q 4. Benjy had understood that the hens exist for die purpose of-
Ans:- Laying eggs

Q 5. Benjy had left school at the age of-
Ans:- Fourteen

Q 6. For many years Benjy’s father had been a-
Ans:- Local preacher

Q 7. Jhonson couple planned for a small ceremony when Benjy was of the age-
Ans:- 21

Q 8. Benjy got a passbook having pretty money in the bank when he was of the age-
Ans:- Twenty-one

Q 9. When Benjy possessed a passbook from his parents, his passbook had a low amount?
Ans:- More than 230 pounds

Q 10. Benjy married Florence at the age of-
Ans:- 40

Q 11. The prose piece ‘THE EARTH’ is written by-
Ans:- H.E. Bates

Q 12. H.E. Bates was born in-
Ans:- 1905

Q 13. H.E. Bates died in the year-
Ans:- 1974

Q 14. H.E. Bates belonged to-
Ans:- England

Q 15. Johnson’s only son was-
Ans:- Benjy

Q 16. After how many years, the Johnson couple realized that their only son was not quite like others and so took him to a doctor?
Ans:- 30

Q 17. His hens were producing an average of
Ans:- two hundred eggs

Q 18. Benjy’s father was
Ans:- a preacher

Q 19. Benjy’s father valued
Ans:- fate

Q 20. Benjy’s parents planned for a ceremony when he was
(c) twenty-one

Q 21. H.E. Bates was born in
Ans:- 1905

Q 21. H.E. Bates died in.
Ans:- 1974

Q 22. H.E. Bates’ first novel was published when he was only
Ans:- 21 years old

Q 23. The pape of Johnsons’ son was
Ans:- Bengy

Q 24. The Johnsons’ son was-
Ans:- simple

Q 25. The doctor advised the parents to give to Benjy
Ans:- some work

Q 26. The doctor suggested to let him keep-
Ans:- hens

Q 27. At first, Benjy kept
Ans:- ten or a dozen hens

Q 28. Benjy left the school at
Ans:- fourteen

Q 29. When he left the school he had
Ans:- forty or fifty hens

Q 30. ‘The Earth’ has been written by
Ans:- H.E. Bates

Q 31. H.E. Bates has written the Artist
Ans:- The Earth

Q 32. Benjy’s parents did not like ………….. because of grey
Ans:- Florence

Q 33. Benjy purchased land from –
Ans:- Sanders

Q 34. Florence, later on, became the wife of
Ans:- Benjy

Q 35. Benjy was the son of –
Ans:- Johnsons

Q 36. …………. was the real owner of the land.
Ans:- Sanders

Q 37. Benjy wanted to marry
Ans:- Florence

Q 38. Johnson was a poor
Ans:- farmer

Q 39. Benjy’s parents gave him a passbook when he was …….. years old.
Ans:- 21

Q 40. Johnson was in the possession of ……….. land.
Ans:- four-acre

Q 41. Benjy should be allowed to keen
Ans:- Hens

Q 42. They suggested that Benjy should be allowed to keep hens.
Ans:- doctor

Q 43. “The Earth’ is a
Ans:- story

Q 44. Benjy told his parents to eat in the –
Ans:- kitchen

Q 45. Benjy left his ………… on the pavement.
Ans:- parents

Q 46. ……………… drives his parents from their house.
Ans:- Benjy

Q 47. For many years Benjy’s father had been a local
Ans:- preacher

Q 48. Johnson vented land from
Ans:- Sanders

Q 49. Benjy moved into the house with …………… as his wife at the
Ans:- Florence

Q 50. H. E. Bates was born in
Ans:- 1905

Q 51. The prose piece ‘The Earth’ is written by:
Ans:- H.E. Bates

Q 52. All the time Benjy wore the ……….. smile.
Ans:- simple

Q 53. After how many years, Johnsons’ couple realized that their only son was not quite like others, and so took him to a doctor?
Ans:- 30

Q 54. What did the doctor advise Johnson’s couple for the mental growth or development of the mind of their only son?
Ans:- give some occupation

Q 55. Benjy got a passbook having pretty money in the bank when he was of the age.
Ans:- twenty-one

Q 56. Johnsons’ only son was named ‘
Ans:- Benjy

Q 57. H. E. Bates died in the year……….
Ans:- 1974

Q 58. The word in the chapter ‘persuaded’ means the same as
Ans:- convinced

Q 59. Johnson couple planned for a small ceremony when Benjy was of the age
Ans:- 21

Q 60. All that Johnsons’ couple had was the
Ans:- earth

Q 61. Benjy married Florence at the age of
Ans:- 40

Q 62. Benjy had understood that the hens exist for the purpose of
Ans:- laying eggs

Q 63. Benjy had left school at the age of.
Ans:- fourteen

Q 64. When Benjy possessed a passbook from his parents, his passbook had how much amount?
Ans:- 230 pounds

Some Important Links
Facebook Instagram
Twitter YouTube
Telegram Sanskar Vidya

Welcome, all of you to sanskarvidya.com, which is a very popular educational website in India (Educational Blog). The goal of this website is to connect all the people with education.

Share with:

Leave a Comment