With The Photographer

Bihar Board 12th English 50 Marks Objective Answers Chapter 2 With The Photographer One Liner Question and Answer

With The Photographer One Liner Question and Answer
With The Photographer One Liner Question and Answer

With The Photographer One Liner Question and Answer

Q 1. “With the photographer” is written by
Ans:- Stephen Leacock

Q 2. Stephen Leacock’s with the photographer has been adapted from
Ans:- Behind the beyond

Q 3. The photographer called the writer to see the proof of his photograph on
Ans:- Saturday

Q 4. “I’ve lived with it for forty years has been taken from”
Ans:- With the photographer

Q 5. The photographer’s studio was
Ans:- very bad

Q 6. Ladies Companion for 1912, the Girl’s Magazine for 1902, and the Infants Journal for 1888 are the names of magazines associated with the chapter
Ans:- With the photographer

Q 7. The photographer made him wait for
Ans:- one hour

Q 8. Stephen Leacock’s ‘with the photographer’ has been taken from—
Ans:- Behind and beyond

Q 9. The photographer made the author wait for —
Ans:- one hour

Q 10. The photographer called the writer to see the proof of his photograph on—
Ans:- Saturday

Q 11. The author wanted a copy of his face.
Ans:- faithful

Q 12. The purpose of the photograph was—
Ans:- wasted

Q 13. ‘T ve lived with it for forty years” has been taken from—
Ans:- With the Photographer

Q 14. The photographer commented on the author’s face as—
Ans:- quite wrong

Q 15. ………….. wrote the piece ‘with the Photographer’.
Ans:- S. Leacock

Q 16. The essay ‘With the Photographer’ is written by—
Ans:- Stephen Leacock

Q 17. Stephen Leacock has written the essay named-
Ans:- With the Photographer

Q 18. The author, Stephen Leacock had gone to a-—
Ans:- studio

Q 19. The photographer found the author’s mouth—
Ans:- too low

Q 20. The photographer wanted to remove the authors—
Ans:- ear

Q 21. The Photographer’s studio was —
Ans:- not properly arranged

Q 22. The photographer was a-
Ans:- fat man

Q 23. The photographer twisted the author’s face-
Ans:- several times

Q 24. Who irritated his customers?
Ans:- The photographer

Q 25. The author, Stephen Leacock was not pleased with the photographer’s because of-
Ans:- his irritating behavior

Q 26. The author was stunned to see his photograph, because-
Ans:- it did not look like his own face

Q 27. Who lost his temper to his photograph?
Ans:- The author

Q 28. Who has said that “Is it me”?
Ans:- The author

Q 29. ‘With the Photographer’ is written by…………
Ans:- Stephen Leacock

Q 30. The photographer was a thin man in a …………. suit
Ans:- grey

Q 31. The author wanted a ………. copy of his face.
Ans:- faithful

Q 32. The author was called to let see proof of his photograph on
Ans:- Saturday

Q 33. The purpose of the photograph was…………
Ans:- wasted

Q 34. The photographer by retouching made the author’s mouth ………….. quarters full.
Ans:- three

Q 35. The photographer wanted to remove the authors………….
Ans:- ear

Q 36. The photographer’s studio was ………….
Ans:- not properly arranged

Q 37. The photograph’s looks were…………
Ans:- cold

Q 38. The photographer commented on the author’s face as ………….
Ans:- quite wrong

Q 39. You ought to filter that water ………… a cloth.
Ans:- with

Q 40. He is reconciling himself ………… a lower salary.
Ans:- to

Q 41. The photographer found the author’s mouth …………….
Ans:- too low

Q 42. The photographer made many ………… remarks regarding one face and features of the author.
Ans:- unpleasant

Q 43. The photographer had the author with his ………… remarks about the face of the author.
Ans:- disgusting

Some Important Links
Facebook Instagram
Twitter YouTube
Telegram Sanskar Vidya

Welcome, all of you to sanskarvidya.com, which is a very popular educational website in India (Educational Blog). The goal of this website is to connect all the people with education.

Share with:

Leave a Comment